Здружението OFF-Road Охрид Македонија ве поканува на незаборавно доживување  - Џип Турнеја Охрид - Љубаништа 2016

ohrid ljubanista

Контакт:

Тел: 078 249 116

Facebook: OFF-Road OHRID Macedonia

Пријавување: Најкасно до 20.06.2016

Број на учесници: ограничен

Должина на траса: 80 км земјен пат, 30 км асфалт

Агенда

25 Јуни

07:00 – 08:00 Дочек и пријавување на учесници на плоштад во Охрид
Пријавување на учесниците
Поделба на стартни броеви
Потпишување на кодекс на однесување

08:00 – 08:30 Старт по стартни броеви од плоштад Охрид
08:30 -11:00 Караванско возење
11:00 – 11:30 Пауза во с. Куратица
Средба со учесниците од ОФФ Роад Куратица
11:30 -13:00 Караванско возење
13:00 – 14:00 Пауза на Плаќенска планина – Рудина, закуска со скара и освежителни пијалоци
14:00-15:00 Караванско возење Свињишко поле
15:00-17:00  Караванско возење дп Петринско поле – Асанџура
17:00 – 17:20 Дефиле низ Љубаништа
17:20 Сместување во кампот Љубаништа

Вечера збогатена со музичка програма и кампување

26 Јуни

08:30 Доручек во кампот – традиционална рибина охридска чорба

off road

off road 01

off road ohrid

off road ohrid 01

off road ohrid 02

Language Switcher

Search

Don't miss

4х4 Excursions in Macedonia

Explore our various 4x4 tours or hire a vehicle to visit other location in Macedonia Read More...