Добро Поле 4х4 Екскурзии – откријте го местото каде се случил пробојот на Македонскиот фронт за време на ПСВ

dobro pole 02

Добро Поле е локација на самата граница помеѓу Македонија и Грција и место  каде се случил пробојот на Македонскиот фронт за време на Првата светска војна.

Повеќе

Зовиќ – Мариово – Еднодневни 4х4 екскурзии

filmski most selo zovik

Запознајте го село Зовиќ се еднодневни 4х4 екскурзии за посета на едно од најубавите села во Македонија.

Повеќе

Истражи го Мариово – Еднодневни 4х4 екскурзии

4x4 off road mariovo macedonia 0225

Истражи го Мариово – 4х4 се неколку различни еднодневни тури низ Мариово, кои по потреба може да се комбинираат во повеќедневни, со можност за ноќевање на одредени локации во Мариово (етно куќи, манастири, приватно сместување, ноќевање под шатор во природа).

Повеќе

Кајмакчалан – 4×4 Екскурзии – 100 години од Битката за Кајмакчалан

kajmakcalan 01

Кајмакчалан е највисокиот врв на Ниџе планина (2.521 m)  и една од клучните позиции на Македонскиот фронт за време на Првата светска војна. Во септември 2016 г. се навршуваат 100 години од Битката за Кајмакчалан. 

Повеќе