Ресторан Белведере Охрид

Ресторан Белведере ве очекува на разновидна акустична музика секоја вечер, зачинета со вкусни домашни и интернационални специјалитети.

Ресторан Острово – Св. Наум

Ресторанот ОСТРОВО се наоѓа на јужно источната страна на Охридското Езеро, на еден од двата острови на изворите на реката Црн Дрим во близина на манастирот Свети Наум Охридски и е опкружен со најживописната природа во поширокиот регион.

ИГИ-2000 Битола

ДООЕЛ ИГИ-2000 е компанија која се занимава со трговија на автоделови и електрика за лесни и доставни возила.

Close Menu