Дел од членовите на здружението OFF ROAD Macedonia од 13 – 15.05.2016 година беа во посета на најголемиот кањон во Европа и имаа можност да уживаат во живописните предели на националните паркови Сутјеска и Дурмитор.

rafting tara off road macedonia

Цел на ова патување беше Рафтинг центарот Дрина на Тара.
Членовите на нашето здружение имаа можност во прва рака да ја запознаат успешната приказна за надалеку познатиот „Рафтинг на Тара“, и да се уверат во тоа како на Балканскиот Полуостров може да се спреми една квалитетна туристичка понуда по сите светски стандарди.
Стекнатите искуства од ова патување, во значителна мера ќе помогнат во дел од активностите на нашето здружение, односно развивање на т.н „активен туризам“ во различни делови на Република Македонија.
Ова патување немаше да се реализира без несебичната поддршка на дел од нашите спонзори:
- Винарија Стоби
- А.Д. Прилепска Пиварница
- Витаминка Прилеп
- Карго Експрес Битола
- Еурофарм Битола
на кои најискрено им се заблагодаруваме.

Rafting on Tara - 13-15.05.2016

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

 

Rafting on Tara - 13-15.05.2016

ozio_gallery_nano

Language Switcher

Search

Don't miss

4х4 Excursions in Macedonia

Explore our various 4x4 tours or hire a vehicle to visit other location in Macedonia Read More...

4X4  Off Road

Hire 4x4 Vehicle and Explore Macedonia

4x4 Off Road Tours

Memorial Tourism

Explore the First World War and other Memorial Locations in Macedonia

Memorial Tourism

Biking in Macedonia

Bicycle Touring in Macedonia

Bicycle Touring

Hiking in Macedonia

Explore the various tours in Macedonia

Hiking in Macedonia

Enjoy the photo galleries from various parts on Macedonia

Explore Macedonia

Off Road Macedonia partner companies and collaborators.

Partners