Рафтинг на Тара 13-15.05.2016

Дел од членовите на здружението OFF ROAD Macedonia од 13 – 15.05.2016 година беа во посета на најголемиот кањон во Европа и имаа можност да уживаат во живописните предели на националните паркови Сутјеска и Дурмитор.

OFF ROAD Охрид - Македонија

Здружението OFF-Road Охрид Македонија ве поканува на незаборавно доживување  - Џип Турнеја Охрид - Љубаништа 2016

прва светска војна

САФАРИ КЛУБ НИШ во соработка со здружението ОФ РОУД МАКЕДОНИЈА Ве покануваат на изложбата на фотографии „ЕКСПЕДИЦИЈА ВЕЛИКИ РАТ“

Jeep Rally Plackovica - 4x4 Off Road

Jeep Rally Plackovica Off Road is held every summer in the picturesque scenery of Plachkovica mountain Macedonia.

Jeep Rally Sopiste - 4x4 Off Road

Sopiste - 4x4 Off Road is an event held in the beautiful scenery of Sopiste Municipality, Republic of Macedonia.

Џип Рели Осогово - Калин Камен

Jeep Rally Osogovo (Jeep Rally Kalin Kamen) is an international Jeep Rally held every year on May 24 on Osogovo mountain Macedonia.

Off Road Убавините на Бистра

Off Road – The Beauties Bistra is an event that is usually held in late September / early October on the beautiful Bistra Mountain in Republic of Macedonia.

Jeep Tour Mariovo - 4x4 Off Road Driving Experience

Jeep Tour Mariovo - 4x4 off road driving experience is an annual event which is held every summer in the wild areas of the Mariovo region, Republic of Macedonia.

Language Switcher

Search

Don't miss

4х4 Excursions in Macedonia

Explore our various 4x4 tours or hire a vehicle to visit other location in Macedonia Read More...

4X4  Off Road

Hire 4x4 Vehicle and Explore Macedonia

4x4 Off Road Tours

Memorial Tourism

Explore the First World War and other Memorial Locations in Macedonia

Memorial Tourism

Biking in Macedonia

Bicycle Touring in Macedonia

Bicycle Touring

Hiking in Macedonia

Explore the various tours in Macedonia

Hiking in Macedonia

Enjoy the photo galleries from various parts on Macedonia

Explore Macedonia

Off Road Macedonia partner companies and collaborators.

Partners