Dobro-Pole-2018-en

jeep tour mariovo
Stone Bridge - Zovik village - Mariovo - Macedonia
Битката на Добро Поле – 15.09.1918/2018 – 100 години од пробојот на Македонскиот фронт – еднодневна екскурзија

Jeep safari