Џип Рели Осогово 2012 – Фото галерија

Џип Рели Осогово 2012

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј.

Организатор на манифестацијата која се одржува под мотото „Да ги запознаеме убавините на Осоговските Планини“, е Здружението на граѓани „Автомото клуб Офф Роад Осогово“ помогнато од локалната самоуправа на општина Крива Паланка.

Членови на Здружението за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА Битола присуствуваа на овој настан и направија неколку фотографии од истиот.

Уживајте !!!

Back
Next

Фото галерија – дел 2

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia
Back
Next