HomeПартнериХера Турс Ексклузив - Битола

Хера Турс Ексклузив – Битола

- Advertisement -

Туристичка агенција со “A” лиценца.

*10 % попуст за сопствениците на OFF ROAD MACEDONIA картички за следниве услуги:
Превозни услуги т.е превоз со автобуси, минибуси, комбиња, автомобили и теренски возила (џипови).
*Попустот не важи за авиобилети, туристички аранжмани и сите останати услуги кои ги врши туристичката агенција Хера Турс.

Агенцијата Хера Турс поседува ”А” лиценца, тоа подразбира организирање на превоз во земјата и странство.

Останати услуги кои ги нуди се:

  • авионски билети,
  • аранжмани,
  • екскурзии,
  • саеми,
  • концерти,
  • оф роад тури.
  • Располага со сопствени возила, автобуси, минибуси, џипови и автомобили.

Контакт:

ДООЕЛ ХЕРА ТУРС ЕКСКЛУЗИВ-БИТОЛА
Адреса: Никола Тесла 34 Битола
Тел: 047/233-603   075 888 825
Email: t.a-heratours@hotmail.com
web: www.heratours.mk

 

 

- Advertisement -