HomeПартнериХотел Тино - Свети Стефан - Охрид

Хотел Тино – Свети Стефан – Охрид

- Advertisement -

Сместен на 4 км од центарот на Охрид, Хотел Тино Свети Стефан Ви нуди комбинација од луксуз, висок квалитет и надалеку препознатлива гостопримливост.

Хотелот поседува сезонски надворешен базен, внатрешен базен, базен за деца, фитнес центар, спа центар, игралиште за деца, сала за конференции, сала за состаноци, сала за забава, тераса со поглед, слободен wi-fi и бесплатен приватен паркинг.

Контакт:

Хотел Тино Свети Стефан
Адреса: Свети Стефан, Охрид
+389 46 209 340
tino_svstefan@t.mk
http://www.hoteltino-svstefan.com

hotel tino sv stefan ohrid 02

hotel tino sv stefan ohrid 03

hotel tino sv stefan ohrid

 

- Advertisement -