HomeПартнериИГИ-2000 Битола

ИГИ-2000 Битола

- Advertisement -

ДООЕЛ ИГИ-2000 е компанија која се занимава со трговија на автоделови и електрика за лесни и доставни возила.

Располагаме со повеќе од 40000 артикли и присутни сме на Македонскиот пазар повеќе од 20-години.

* 10% на сите производи со кои што тргуваме за сопствениците на OFF ROAD MACEDONIA картичка

Нашата компанија располога со продажен објект на улица Прилепска бр. 3 со квадратура од 160 м2 . и два придружни магацини од затворен тип.
Нашиот тим брои 7 лица кои се со долгогодишно искуство и широки познавања во нашата област.

Адреса: Прилепска 3 Битола
Тел: 047 233 008
070 207 440
078 246 586
047 552 105
070 373 793
071 617 193
email: igi2000storage@gmail.com

igi 2000 bitola 02

igi 2000 bitola 03

igi 2000 bitola 04

igi 2000 bitola

- Advertisement -