jeep rally osogovo

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј.

jeep rally osogovo
Организатор на манифестацијата која се одржува под мотото „Да ги запознаеме убавините на Осоговските Планини“, е Здружението на граѓани  „Автомото клуб Офф Роад Осогово“ помогнато од локалната самоуправа на општина Крива Паланка.

Организатор: „Автомото клуб Офф Роад Осогово“>>>
Време на одржување: 24 мај
Контакт: Спасе Алексовски

Фото Галерија

{oziogallery 134}