Џип Рели Плачковица 2012 – Фото галерија

plackovica 2012

Џип Рели Плачковица е Off Road настан кој се одржува секое лето на живописните предели на Плачковица. Off Road караванот вообичаено се состои од два дела, со задолжителна починка на неколку атрактивни места од туристички и историски карактер и со задолжителна културно – забавна вечер и преноќиште на прекрасната Плачковица.

Организатор на Џип Рели Плачковица е Off Road клубот Штип.

Членови на нашето здружение (OFF ROAD Macedonia) го посетија настанот „Џип Рели Плачковица 2012“ и ја направија оваа фото галерија.
Уживајте !!!

plackovica 2012

From Plackovica 2012 – 4×4 Off Road
From Plackovica 2012 – 4×4 Off Road
From Plackovica 2012 – 4×4 Off Road
From Plackovica 2012 – 4×4 Off Road