Џип Турнеја Мариово – Фото Галерии

jeep tour mariovo

Џип Турнеја Мариово е 4×4 off road настан кој се одржува секое лето (вообичаено крај на месец јуни, почеток на јули) на терените на Мариово.

jeep tour mariovo

Кликнете на овој линк за повеќе информации за Џип Турнеја Мариово (линк до официјална страна)

 

{oziogallery 128}

Џип Турнеја Мариово е туристичко возење по шумски патеки (земјен пат) на кои се наоѓаат природни препреки: кал, големи успони, зелена трева, камења, вода и друго, на кое учествуваат теренски возила (џипови 4 х 4).

Организатор: Здружение за запознавање и патување ,,Џип Tурнеја – Мариово“
Контакт:  Митко Крстевски
+ 389 76 708 876
Email: itarpejo.org@gmail.com