krusevo macedonia

Крушево – фото галерија

Крушево – градот на некогашната Крушевска република е лоциран во западниот дел на Република Македонија. Споменикот Македониум, Мечкин Камен, Спомен Музејот на Тоше Проески, прекрасната архитектура, се само мал дел од нештата кои не смеете да ги пропуштите при Вашата посета на овој град.

Повеќе информации: www.WhereIsMacedonia.org

krusevo macedonia

From Krusevo (Крушево) – photo gallery
From Krusevo (Крушево) – photo gallery
From Krusevo (Крушево) – photo gallery
From Krusevo (Крушево) – photo gallery
From Krusevo (Крушево) – photo gallery

{oziogallery 167}