Манастир Трескавец – фото галерија

treskavec monastery

Манастирот Трескавец со црквата Успение на Богородица се наоѓаат во близина на Прилеп. До манастирот води асфалтиран пат, па така тој е достапен и за лесни возила.

Повеќе информации: www.WhereIsMacedonia.org

Back
Next

Фото галерија – Дел 1

Фотографирано на: 03.09.2013

Back
Next