Мариово – стари фотографии

Стари фотографии од Мариово собрани од најразлични извори и публикации. Фотогалеријата постојано се обновува со нови фотографии.

Повеќе информации за Мариово: www.itarpejo.org

Семејство од Градешница

 

 

Село Витолиште за време на ПСВ

 

Во близина на село Зовиќ за време на ПСВ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Close Menu