Здружението OFF-Road Охрид Македонија ве поканува на незаборавно доживување  - Џип Турнеја Охрид - Љубаништа 2016

ohrid ljubanista

Контакт:

Тел: 078 249 116

Facebook: OFF-Road OHRID Macedonia

Пријавување: Најкасно до 20.06.2016

Број на учесници: ограничен

Должина на траса: 80 км земјен пат, 30 км асфалт

Агенда

25 Јуни

07:00 – 08:00 Дочек и пријавување на учесници на плоштад во Охрид
Пријавување на учесниците
Поделба на стартни броеви
Потпишување на кодекс на однесување

08:00 – 08:30 Старт по стартни броеви од плоштад Охрид
08:30 -11:00 Караванско возење
11:00 – 11:30 Пауза во с. Куратица
Средба со учесниците од ОФФ Роад Куратица
11:30 -13:00 Караванско возење
13:00 – 14:00 Пауза на Плаќенска планина – Рудина, закуска со скара и освежителни пијалоци
14:00-15:00 Караванско возење Свињишко поле
15:00-17:00  Караванско возење дп Петринско поле – Асанџура
17:00 – 17:20 Дефиле низ Љубаништа
17:20 Сместување во кампот Љубаништа

Вечера збогатена со музичка програма и кампување

26 Јуни

08:30 Доручек во кампот – традиционална рибина охридска чорба

off road

off road 01

off road ohrid

off road ohrid 01

off road ohrid 02

Language Switcher

Search

Не пропуштајте

4х4 Екскурзии низ Македонија

Откријте ги големиот број на живописни локации преку незаборавни 4х4 екскурзии низ Македонија Повеќе информации...

4X4 Off Road

Изнајмете 4х4 возило и истражувајте ја Македонија

4x4 Тури и Екскурзии

Меморијален Туризам

Откријте ги локациите од Првата светска војна во Македонија

Меморијален Туризам

Велосипедски тури во Македонија

Велосипедски тури во Македонија

Велосипедски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Уживајте во фото галериите од различните локации во Македонија

Истражи ја Македонија

Компании партнери на здружението OFF ROAD Macedonia

Партнери