4х4 Екскурзии

 • Добро Поле 4х4 Екскурзии - откријте го местото каде се случил пробојот на Македонскиот фронт за време на ПСВ

  Добро Поле е локација на самата граница помеѓу Македонија и Грција и место  каде се случил пробојот на Македонскиот фронт за време на Првата светска војна.

  Добро Поле е локација на самата граница помеѓу Македонија и Грција и место  каде се случил пробојот на Македонскиот фронт за време на Првата светска војна.

  Read More

 • Големо, Мало eзеро – Национален парк Пелистер - еднодневна 4х4 екскурзија

  Според легендата, Пелистерските очи (Големо и Мало езеро) настанале од солзите на две сестри, кои биле вљубени во истото момче - Пелистер.

  Според легендата, Пелистерските очи (Големо и Мало езеро) настанале од солзите на две сестри, кои биле вљубени во истото момче - Пелистер.

  Read More

 • Зовиќ - Мариово - Еднодневни 4х4 екскурзии

  Запознајте го село Зовиќ се еднодневни 4х4 екскурзии за посета на едно од најубавите села во Македонија.

  Запознајте го село Зовиќ се еднодневни 4х4 екскурзии за посета на едно од најубавите села во Македонија.

  Read More

 • Истражи го Мариово – Еднодневни 4х4 екскурзии

  Истражи го Мариово – 4х4 се неколку различни еднодневни тури низ Мариово, кои по потреба може да се комбинираат во повеќедневни, со можност за ноќевање на одредени локации во Мариово (етно куќи, манастири, приватно сместување, ноќевање под шатор во природа).

  Истражи го Мариово – 4х4 се неколку различни еднодневни тури низ Мариово, кои по потреба може да се комбинираат во повеќедневни, со можност за ноќевање на одредени локации во Мариово (етно куќи, манастири, приватно сместување, ноќевање под шатор во природа).

  Read More

 • Кајмакчалан - 4x4 Екскурзии - 100 години од Битката за Кајмакчалан

  Кајмакчалан е највисокиот врв на Ниџе планина (2.521 m)  и една од клучните позиции на Македонскиот фронт за време на Првата светска војна. Во септември 2016 г. се навршуваат 100 години од Битката за Кајмакчалан. 

  Кајмакчалан е највисокиот врв на Ниџе планина (2.521 m)  и една од клучните позиции на Македонскиот фронт за време на Првата светска војна. Во септември 2016 г. се навршуваат 100 години од Битката за Кајмакчалан. 

  Read More

 • Цркви и манастири во Мариово – 4х4 Екскурзии

  Мариово е планински регион во Република Македонија кој изобилува со особено вредни и интересни за посета цркви и манастири.

  Мариово е планински регион во Република Македонија кој изобилува со особено вредни и интересни за посета цркви и манастири.

  Read More

Language Switcher

Search

Не пропуштајте

4х4 Екскурзии низ Македонија

Откријте ги големиот број на живописни локации преку незаборавни 4х4 екскурзии низ Македонија Повеќе информации...

4X4 Off Road

Изнајмете 4х4 возило и истражувајте ја Македонија

4x4 Тури и Екскурзии

Меморијален Туризам

Откријте ги локациите од Првата светска војна во Македонија

Меморијален Туризам

Велосипедски тури во Македонија

Велосипедски тури во Македонија

Велосипедски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Уживајте во фото галериите од различните локации во Македонија

Истражи ја Македонија

Компании партнери на здружението OFF ROAD Macedonia

Партнери