Рафтинг на Тара 13-15.05.2016

Дел од членовите на здружението OFF ROAD Macedonia од 13 – 15.05.2016 година беа во посета на најголемиот кањон во Европа и имаа можност да уживаат во живописните предели на националните паркови Сутјеска и Дурмитор.

OFF ROAD Охрид - Македонија

Здружението OFF-Road Охрид Македонија ве поканува на незаборавно доживување  - Џип Турнеја Охрид - Љубаништа 2016

прва светска војна

САФАРИ КЛУБ НИШ во соработка со здружението ОФ РОУД МАКЕДОНИЈА Ве покануваат на изложбата на фотографии „ЕКСПЕДИЦИЈА ВЕЛИКИ РАТ“

Jeep Rally Plackovica - 4x4 Off Road

Џип Рели Плачковица е Off Road настан кој се одржува секое лето на живописните предели на Плачковица.

Џип Рели Сопиште

Сопиште - 4x4 Off Road е настан кој се одржува во прекрасните предели на Општина Сопиште.

Џип Рели Осогово - Калин Камен

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј.

Off Road Убавините на Бистра

Off Road Убавините на Бистра е настан кој вообичаено се одржува при крајот на месец септември/ почетокот на октомври на прекрасната Бистра планина.

Jeep Tour Mariovo - 4x4 Off Road Driving Experience

Џип Турнеја Мариово е туристичко возење по шумски патеки (земјен пат) на кои се наоѓаат природни препреки: кал, големи успони, зелена трева, камења, вода и друго, на кое учествуваат теренски возила (џипови 4 х 4).

Language Switcher

Search

Не пропуштајте

4х4 Екскурзии низ Македонија

Откријте ги големиот број на живописни локации преку незаборавни 4х4 екскурзии низ Македонија Повеќе информации...

4X4 Off Road

Изнајмете 4х4 возило и истражувајте ја Македонија

4x4 Тури и Екскурзии

Меморијален Туризам

Откријте ги локациите од Првата светска војна во Македонија

Меморијален Туризам

Велосипедски тури во Македонија

Велосипедски тури во Македонија

Велосипедски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Уживајте во фото галериите од различните локации во Македонија

Истражи ја Македонија

Компании партнери на здружението OFF ROAD Macedonia

Партнери