Село Зовиќ, надалеку познато и по Камениот Мост (Филмски Мост) е едно од најубавите село во Македонија, сместено на 50 км од Битола. 

При посетата на ова село, не смеете  да ја пропуштите етно куќата „Кај Мостот“ и да ги пробате надалеку познатите гурмански специјалитети од Мариово, а воедно и да преноќите во ова прекрасно село.

*10 % попуст за сопствениците на OFF ROAD MACEDONIA картички

Повеќе: Фото галерија од село Зовиќ

Етно куќата работи единствено со претходна најава

Контакт: Митко Крстевски
+389 76 708 876
+389 71 206 757
 

etno kukja kaj mostot zovik

From Етно куќа „Кај Мостот“ село Зовиќ
From Етно куќа „Кај Мостот“ село Зовиќ
From Етно куќа „Кај Мостот“ село Зовиќ
From Етно куќа „Кај Мостот“ село Зовиќ
From Етно куќа „Кај Мостот“ село Зовиќ
From Етно куќа „Кај Мостот“ село Зовиќ

Ethno House "At the Bridge" in village Zovik, Mariovo, Macedonia

ozio_gallery_nano
Ozio Gallery made with ❤ by turismo.eu/fuerteventura

Language Switcher

Search

Не пропуштајте

4х4 Екскурзии низ Македонија

Откријте ги големиот број на живописни локации преку незаборавни 4х4 екскурзии низ Македонија Повеќе информации...

4X4 Off Road

Изнајмете 4х4 возило и истражувајте ја Македонија

4x4 Тури и Екскурзии

Меморијален Туризам

Откријте ги локациите од Првата светска војна во Македонија

Меморијален Туризам

Велосипедски тури во Македонија

Велосипедски тури во Македонија

Велосипедски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Планинарски тури во Македонија

Уживајте во фото галериите од различните локации во Македонија

Истражи ја Македонија

Компании партнери на здружението OFF ROAD Macedonia

Партнери