ohrid ljubanista

Здружението OFF-Road Охрид Македонија ве поканува на незаборавно доживување  – Џип Турнеја Охрид – Љубаништа 2016

ohrid ljubanista

Контакт:

Тел: 078 249 116

Facebook: OFF-Road OHRID Macedonia

Пријавување: Најкасно до 20.06.2016

Број на учесници: ограничен

Должина на траса: 80 км земјен пат, 30 км асфалт

Агенда

25 Јуни

07:00 – 08:00 Дочек и пријавување на учесници на плоштад во Охрид
Пријавување на учесниците
Поделба на стартни броеви
Потпишување на кодекс на однесување

08:00 – 08:30 Старт по стартни броеви од плоштад Охрид
08:30 -11:00 Караванско возење
11:00 – 11:30 Пауза во с. Куратица
Средба со учесниците од ОФФ Роад Куратица
11:30 -13:00 Караванско возење
13:00 – 14:00 Пауза на Плаќенска планина – Рудина, закуска со скара и освежителни пијалоци
14:00-15:00 Караванско возење Свињишко поле
15:00-17:00  Караванско возење дп Петринско поле – Асанџура
17:00 – 17:20 Дефиле низ Љубаништа
17:20 Сместување во кампот Љубаништа

Вечера збогатена со музичка програма и кампување

26 Јуни

08:30 Доручек во кампот – традиционална рибина охридска чорба

off road

off road 01

off road ohrid

off road ohrid 01

off road ohrid 02