HomeПартнериOFF ROAD Охрид - Македонија

OFF ROAD Охрид – Македонија

- Advertisement -

Здружението OFF-Road OHRID Macedonia е формирано 2015 година со главна активност организирање на Џип Турнеи во Охридскиот регион.

Контакт:

Тел: 078 249 116

Email:

Facebook: OFF-Road OHRID Macedonia

 

- Advertisement -