hiking on pelister 3

Планинарски патеки на Пелистер

Националниот парк Пелистер е уникатна и живописна природна околина, која овозможува атрактивни и авантуристички доживувања за пешачење и планинарење. Со ...
Read More
WW1 National Park Pelister 03

Меморијален Туризам на Пелистер – Историска патека од Првата светска војна

Историска патека од Прва Светска Војна – 1914-1918 Хотел Молика – Инфо центар – хотел Молика Должина на патеката: 2,5км ...
Read More
Close Menu