jeep rally sopishte

Сопиште – 4×4 Off Road е настан кој се одржува во прекрасните предели на Општина Сопиште.

jeep rally sopishte

Организатор на Џип Рели Сопиште е АМК САНСИТИ – Скопје.

АМК САНСИТИ – Скопје е основан во мај 2010 година. За прв пат се појавува на 24 Мај 2010 на 2-то рели Калин Камен во огранизација ОФФ РОАД Осогово од Крива Паланка под името ОФФ РОАД Клуб SWANSON.

Под истото име се појавува и на ревијалното рели Плачковица 2010 за во 2011 да се регистрира како АМК ОФФ РОАД САНСИТИ Сопипште – Скопје и сега официјално настапува под тоа име.

Организатор:
Контакт: Ѓоко Бабунски
Тел: +389 70 532 055
Web: www.suncityors.com

Фото Галерија

{oziogallery 129}