Дестинација: Пелистер

Филтрирај по

Цена

Тип на патување

Локација

Големо езеро Пелистер – еднодневни 4х4 екскурзии

Големо, Мало eзеро – Национален парк Пелистер – еднодневна 4х4 екскурзија Според легендата, Пелистерските очи (Големо и Мало езеро) настанале од солзите на…

(0 оцени)