Тип на патување: 4 x 4 Екскурзии

Филтрирај по

Цена

Тип на патување

Локација

Зовиќ – Мариово – Еднодневни 4х4 екскурзии

Запознајте го село Зовиќ се еднодневни 4х4 екскурзии за посета на едно од најубавите села во Македонија. Село Зовиќ е познато по манастирот…

(0 оцени)
€ 0 /person

Големо езеро Пелистер – еднодневни 4х4 екскурзии

Големо, Мало eзеро – Национален парк Пелистер – еднодневна 4х4 екскурзија Според легендата, Пелистерските очи (Големо и Мало езеро) настанале од солзите на…

(0 оцени)
€ 0 /person