Вид на патување: Планинарски тури

Филтрирај по

Цена

Тип на патување

Локација

Пирамида (Голем камен) – 1656 м.н.в – планинарска тура

Планинарската патека до врвот Пирамида (Голем камен) Ви овозможува да уживате во прекрасните панорами од Преспа и Пелагонија. Тргнувајќи од црквата Св. Богородица…

(0 оцени)