HomeПартнериТ.А. Турист - Битола

Т.А. Турист – Битола

- Advertisement -

Т.А: Турист Битола е основана пред 22 год ( 1994 ) и нуди голем асортиман на туристички услуги:

Летовање, Зимовање, Хотелско  сместување, Авионски карти, Рент а кар, Хотели, Екскурзии, Саеми, Конгреси, Семинари, Off Road тури, истражија Македонија.

*5-15% попуст на нашите аранжмани за сопствениците на OFF ROAD MACEDONIA картички (не важи за авиобилети)

Т.А. ТУРИСТ е членка на IATA, СКТМ, АТАМ, ГАЛИЛЕО, АМАДЕУС, ТЕЗ ТОУР, ГОГЛОБАЛ-ТРАВЕЛ
Од нас очекувајте исклучително професионален и коректен однос.
Тимот на ТУРИСТ е со долгогодишно искуство во областа на туризмот.

Од 2001 год. сме поврзани со светскиот хотелски-резервационен систем GOGLOBAL-ТРАВЕЛ – од Израел, и во секој момент можете од нас да добиете сместување, во повеќе од 80 000 хотели со околу 4 милиони соби во 183 земји во светот на 6 континенти, трансфери, рент а кар. (во досегашниот тек на работењето со Го Г лобал-травел сме реализирале околу 40 000 резервации низ цел свет за наши граѓани)

Од 2009 година сме генерални застапници за Тез Тоур, еден од најголемите туроператори во светот

Поседуваме

  • лиценца А. издадена од Министерството за економија на Република Македонија
  • сертификат IATA издаден од Женева – Швајцарија
  • сертификат за користење систем GALILEO
  • сертификат за користење систем АМАДЕУС

Контакт:

ул. Крали Марко бр 16
047/207-777
turist@turist.com.mk
http://turist.com.mk

ta turist 02

TURIST LOGO mk

- Advertisement -