Off Road Убавините на Бистра 2012 – Фото галерија

4x4 off road ubavinite na bistra 2012 9

Off Road Убавините на Бистра 2012 – Одличен 4х4 настан организиран од Авто Мото Клуб „Убавините на Бистра“ одржан на 01.јули.2012 г

Членови на нашето здружение (OFF ROAD Macedonia) го посетија настанот и ја направија оваа фото галерија.
Уживајте !!!

4x4 off road ubavinite na bistra 2012 9

4x4 off road ubavinite na bistra 2012 23

4x4 off road ubavinite na bistra 2012 114

4x4 off road ubavinite na bistra 2012 173

4x4 off road ubavinite na bistra 2012 190