Off Road Убавините на Бистра 2014 – Фото галерија

Off Road Убавините на Бистра 2014 – Одличен 4х4 настан организиран од Авто Мото Клуб „Убавините на Бистра“ одржан на 28.сеп.2014 г

Членови на нашето здружение (OFF ROAD Macedonia) го посетија настанот и ја направија оваа фото галерија.
Уживајте !!!

4x4 off road bistra mountain macedonia 2014 3 33

4x4 off road bistra mountain macedonia 2014 2 85

4x4 off road bistra mountain macedonia 2014 3 111

4x4 off road bistra mountain macedonia 2014 4 23

Close Menu