HomeПартнериУНИРОЈАЛ КОМПАНИ Д.О.О.Е.Л.

УНИРОЈАЛ КОМПАНИ Д.О.О.Е.Л.

- Advertisement -

Официјален застапник на целосната програма од Goodyear (Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava, Debica, Kelly) и дел од Европската франшиза за брзи сервиси Vulco.

Поволности за сопствениците на OFF ROAD MACEDONIA картичка.

– 25% попуст на целата програма на гуми (Goodyear, Debica, Sava, Dunlop и Kelly) 
– Бесплатен сервис на секој купен резервен дел.

Авто сервисот УНИРОЈАЛ КОМПАНИ е еден од 12-те VULCO центри на територијата на Македонија. Сервисот е лоциран во Прилеп и нуди врвна услуга за сите видови автомобили. Ние целосно се придржуваме на основното мото на брендот
VULCO – БРЗА И ПРОФЕСИОНАЛНА УСЛУГА…
Во УНИРОЈАЛ КОМПАНИ, на едно место, може да се купат пневматици, тие да бидат стручно балансирани и монтирани на вашето возило. Вршиме брзи поправки, од замена на амортизери, замена на резервни делови на издувниот и системот за кочење, на акумулатори, моторно масло, како и многу други сервисни услуги, зависно од потребите на купувачите.

Адреса: Александар Македонски бр. 158

7000, Прилеп

Униројал – Прилеп: +389 (0)48/413 389

Униројал – Протект: Факс: +389 (0)48/410 156

http://uniroyal.mk

uniroyal prilep 02

uniroyal prilep 03

- Advertisement -