Заработувај од рурален туризам – бесплатна обука – 20-22 Декември 2017 – Активности

 

 

 

 

 

 

 

Учесниците во обуката поделени во групи ги претставуваат приготвените јадења

 

 

 

Стручна комисија ги оценува приготвените јадења

22 декември – кратка прошетка низ Маврово до ски центарот – пред почетокот на третиот ден од обуката

Mavrovo National park - Macedonia

 

Mavrovo National park - Macedonia

 

Mavrovo National park - Macedonia
Mavrovo National park - Macedonia

 

Mavrovo National park - Macedonia

 

Mavrovo National park - Macedonia

 

Mavrovo National park - Macedonia

 

Mavrovo National park - Macedonia

 

Mavrovo National park - Macedonia

 

Mavrovo National park - Macedonia

 

Mavrovo National park - Macedonia
Close Menu