Камен мост село Зовиќ

Камен мост во близина на село Зовиќ
Прослава на Митровден во село Зовиќ 1925 г

Stay connected

3,374FansLike
235FollowersFollow
205FollowersFollow
815FollowersFollow

Jeep excursions