Здружение за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА Битола

Здружението за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА Битола е Здружение на ентузијасти со долгогодишно искуство во областа на организирање и подготовка на патувања, планинарења и развивање на селски туризам.

Close Menu