Добро Поле – 1918-2022 – офф роуд тура

Содржина За Добро Поле... Програма... Информации за патеката... Надморски висини... Кој може да учествува... Цена... Фото и видео галерија... Контакт и повеќе информации... За Добро Поле Добро Поле е месност…

Comments Off on Добро Поле – 1918-2022 – офф роуд тура

Еко-едукативна акција – село Зовиќ – 20.04.2019

На 20.04.2019, здружението Оф Роуд Македонија во соработка со ученици од Основното училиште „Тодор Ангелевски“ четврто три одделение, предводени од наставничката Весна Гагаловска, Етно куќа „Кај Мостот“ село Зовиќ и…

Comments Off on Еко-едукативна акција – село Зовиќ – 20.04.2019

I-TOUR работилница – Битола 11-13.04.2019

I-TOUR работилница Од 11-13.04.2019 во Битола (Хотел Милениум) се одржа тридневна работилница за вмрежување на чинителите за развој на туризмот во Пелагонискиот Регион, на која зеде активно учество и Парговски…

Comments Off on I-TOUR работилница – Битола 11-13.04.2019

Одржлив туризам – дводневна обука во организација на ЛДА – Струга – 29-30.03.2019

Одржлив туризам - дводневна обука На 29-30.03.2019 во организација на Локална агенција за развој - Струга (ЛДА - Струга), се одржа дводневна обука на тема „Одржлив туризам“. Обуката имаше за…

Comments Off on Одржлив туризам – дводневна обука во организација на ЛДА – Струга – 29-30.03.2019

Битката на Добро Поле – 15.09.1918/2018 – 100 години од пробојот на Македонскиот фронт

Дата: 15.09.2018 Место: Добро Поле - Општина Новаци Добро Поле е месност на Ниџе Планина каде на 15 септември 1918 година се случил пробојот на Македонскиот фронт. Првата светска војна на…

Comments Off on Битката на Добро Поле – 15.09.1918/2018 – 100 години од пробојот на Македонскиот фронт

Заработувај од рурален туризам – 20-22 Декември 2017

Заработувај од рурален туризам Членови на Здружението за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА Битола (Митко Крстевски и Парговски Јове) од 20 - 22 декември 2017 година присуствуваа на бесплатната обука…

Comments Off on Заработувај од рурален туризам – 20-22 Декември 2017

Прилепско Мариово – џип екскурзија одржана на 26.11.2017 – фото галерија

Последниот сончев ден од месец ноември беше мотив плус за членовите на OFF ROAD Macedonia да го посетат Мариово. Митко Крстевски, Парговски Јове и Бобо Груевски рано утрината се упатија…

Comments Off on Прилепско Мариово – џип екскурзија одржана на 26.11.2017 – фото галерија

Рафтинг на Тара 13-15.05.2016

Дел од членовите на здружението OFF ROAD Macedonia од 13 – 15.05.2016 година беа во посета на најголемиот кањон во Европа и имаа можност да уживаат во живописните предели на националните паркови Сутјеска и Дурмитор.

Comments Off on Рафтинг на Тара 13-15.05.2016

Џип Турнеја Мариово 2014 – Видео галерија

Џип Турнеа Мариово 2014 Дата: 28-29.06.2014Џип турнеја Мариово беше годишен настан кој се одржуваше секое лето до 2010 – 2015 година на територијата на регионот Мариово.

Comments Off on Џип Турнеја Мариово 2014 – Видео галерија

Џип Рели Осогово 2014 + Фото галерија

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј. Уживајте во фото галеријата од Џип Рели Осогово 2014.

Comments Off on Џип Рели Осогово 2014 + Фото галерија

Џип Турнеја Мариово 2012 – Видео галерија

Џип Турнеа Мариово 2012 Дата: 14-15.07.2012Џип турнеја Мариово беше годишен настан кој се одржуваше секое лето до 2010 – 2015 година на територијата на регионот Мариово.

Comments Off on Џип Турнеја Мариово 2012 – Видео галерија

Џип Рели Осогово 2012 – Фото галерија

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј. Уживајте во фото галеријата од Џип Рели Осогово 2012.

Comments Off on Џип Рели Осогово 2012 – Фото галерија

Џип Турнеја Мариово 2011 – Видео галерија

Џип Турнеа Мариово 2011 Дата: 18-19.06.2011Џип турнеја Мариово беше годишен настан кој се одржуваше секое лето до 2010 – 2015 година на територијата на регионот Мариово.

Comments Off on Џип Турнеја Мариово 2011 – Видео галерија

Џип Турнеја Мариово 2010 – Видео галерија

Џип Турнеа Мариово 2010 Дата: 19-20.06.2010Џип турнеја Мариово беше годишен настан кој се одржуваше секое лето до 2010 – 2015 година на територијата на регионот Мариово. Организатор на настанот беше здружението – Џип турнеја Мариово, кое подоцна е пререгистрирано како Здружение за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА Битола.

Comments Off on Џип Турнеја Мариово 2010 – Видео галерија

Џип Рели Осогово 2010 – Фото галерија

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј. Уживајте во фото галеријата од Џип Рели Осогово 2010.

Comments Off on Џип Рели Осогово 2010 – Фото галерија