Кајмакчалан (2.521 m) – еднодневни џип екскурзии

Кајмакчалан е највисок врв на Ниџе планина (2.521 m) и една од клучните позиции на Македонскиот фронт за време на Првата светска војна. Најлесен и најсигурен начин за посета на…

Коментарите се исклучени на Кајмакчалан (2.521 m) – еднодневни џип екскурзии