Џип Рели Осогово 2010 – Фото галерија

jeep rally osogovo 2010

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј.

Членови на нашето здружение (OFF ROAD Macedonia) го посетија настанот на ја направија оваа фото галерија.

Уживајте !!!

jeep rally osogovo 2010

From Osogovo 2010 – 4×4 Off Road
From Osogovo 2010 – 4×4 Off Road
From Osogovo 2010 – 4×4 Off Road
From Osogovo 2010 – 4×4 Off Road
From Osogovo 2010 – 4×4 Off Road
From Osogovo 2010 – 4×4 Off Road