Џип Турнеја Мариово 2014 – Фото галерија

Jeep tour mariovo 2014

Џип Турнеја Мариово 2014 се одржа на 28-29.06.2014.

За прв пат Џип Турнејата Мариово е одржана на 19 и 20 Јуни 2010 година. Позитивното искуство на сите учесници беше мотив плус за претворањето на Џип турнејата во настан, кој се одржува најмалку еднаш годишно, со број на учесници и квалитет кој постојано се зголемуваше.

Организатор на Џип Турнеја Мариово беше здружението OFF ROAD Macedonia и последната џип турнеја од ваков тип се одржа од 27-28.06.2015.

Уживајте во фото галеријата од Џип Турнеја Мариово 2014!!!

Jeep tour mariovo 2014

From Jeep Tour Mariovo 2014
From Jeep Tour Mariovo 2014
From Jeep Tour Mariovo 2014
From Jeep Tour Mariovo 2014
From Jeep Tour Mariovo 2014
From Jeep Tour Mariovo 2014