zovik 360

Село Зовиќ – 360 VR интерактивно видео

Прошетајте од прекрасниот Камен мост на чистата Градешка река до Етно куќата во село Зовиќ.

И не заборавајте да разгледате наоколу !. Доколку поседувате VR очила и доколку Вашата интернет конекција го дозволува тоа, наместете го квалитетот на 4К и уживајте !!!

Сакате да го посетите село Зовиќ?

zovik 360