HomeИстражи ја МакедонијаГаличка свадба 2009 г - фото галерија

Галичка свадба 2009 г – фото галерија

- Advertisement -

Галичката свадба е еден од наипознатите Македонски обичаи, кој се одржува секоја година во село Галичник. Уживајте во фото галеријата од Галичка свадба 2009 г.

 galichnik wedding 2009

From Galichnik Wedding 2009
From Galichnik Wedding 2009
From Galichnik Wedding 2009
From Galichnik Wedding 2009

{oziogallery 143}

- Advertisement -