Џип Турнеја Мариово 2015 – Фото галерија

За прв пат Џип Турнејата Мариово е одржана на 19 и 20 Јуни 2010 година. Позитивното искуство на сите учесници беше мотив плус за претворањето на Џип турнејата во настан, кој се одржува најмалку еднаш годишно, со број на учесници и квалитет кој постојано се зголемуваше.

Организатор на Џип Турнеја Мариово беше здружението OFF ROAD Macedonia и последната џип турнеја од ваков тип се одржа од 27-28.06.2015.

Уживајте во фото галеријата од Џип Турнеја Мариово 2015 одржана на 27-28.06.2015. !!!

From Jeep Tour Mariovo 2015
From Jeep Tour Mariovo 2015
From Jeep Tour Mariovo 2015
From Jeep Tour Mariovo 2015
From Jeep Tour Mariovo 2015
From Jeep Tour Mariovo 2015

 

 

Close Menu