paralovo

Манастир Св. Ѓорѓи – Паралово – фото галерија

Манастирот Св. Ѓорѓи во близина на с. Паралово е еден од поубавите манастири во овој крај. Во овој храм, се верува дека е скриен еден прст од раката на Св. Ѓорѓи.

Повеќе информации: www.ItarPejo.org

paralovo

From Paralovo (Паралово)
From Paralovo (Паралово)
From Paralovo (Паралово)

{oziogallery 158}