Џип Турнеја Мариово 2014 – Видео галерија

Џип Турнеа Мариово 2014 Дата: 28-29.06.2014Џип турнеја Мариово беше годишен настан кој се одржуваше секое лето до 2010 – 2015 година на територијата на регионот Мариово.

Comments Off on Џип Турнеја Мариово 2014 – Видео галерија

Џип Турнеја Мариово 2012 – Видео галерија

Џип Турнеа Мариово 2012 Дата: 14-15.07.2012Џип турнеја Мариово беше годишен настан кој се одржуваше секое лето до 2010 – 2015 година на територијата на регионот Мариово.

Comments Off on Џип Турнеја Мариово 2012 – Видео галерија

Џип Турнеја Мариово 2011 – Видео галерија

Џип Турнеа Мариово 2011 Дата: 18-19.06.2011Џип турнеја Мариово беше годишен настан кој се одржуваше секое лето до 2010 – 2015 година на територијата на регионот Мариово.

Comments Off on Џип Турнеја Мариово 2011 – Видео галерија

Џип Турнеја Мариово 2010 – Видео галерија

Џип Турнеа Мариово 2010 Дата: 19-20.06.2010Џип турнеја Мариово беше годишен настан кој се одржуваше секое лето до 2010 – 2015 година на територијата на регионот Мариово. Организатор на настанот беше здружението – Џип турнеја Мариово, кое подоцна е пререгистрирано како Здружение за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА Битола.

Comments Off on Џип Турнеја Мариово 2010 – Видео галерија