etno kukja kaj mostot

Виртуелна прошетка – Етно куќа – Кај Мостот – село Зовиќ, Мариово

Село Зовиќ, надалеку познато и по Камениот Мост (Филмски Мост) е едно од најубавите села во Македонија.

При посетата на ова село, не смеете да ја пропуштите етно куќата „Кај Мостот“ во која можи да преноќите, a и да ги пробате надалеку познатите гурмански специјалитети од Мариово.
Етно куќата работи за викенди со претходна најава

Контакт: Митко Крстевски

  • +389 71 206 757

Уживајте во Виртуелната прошетка од ова село!!!

etno kukja kaj mostot