Home360* Виртуелни панорамиМузеј Битола - 360 Виртуелна прошетка

Музеј Битола – 360 Виртуелна прошетка

- Advertisement -

Прошетајте од Музејот во Битола, по Широк Сокак до Саат Кулата, Безистен и Старата битолска чаршија.

Виртуелната прошетка е изработена од тимот на OFF ROAD Macedonia во месеците мај и јуни 2017 г.

Повеќе:

bitola museum 360

- Advertisement -