golemo ezero pelister 360

Големо Езеро на Пелистер – 360 Виртуелна прошетка

Големо Езеро се наоѓа на изворишниот дел на Езерска Река, лева притока на реката Сапунчица на надморска висина од 2.218 м во рамките на Националниот парк Пелистер.

Виртуелната прошетка е изработена од тимот на OFF ROAD Macedonia во месец јуни 2017 г.

Повеќе:

golemo ezero pelister 360