Home360* Виртуелни панорамиФаќач на крст - Споменик Богојавление - Охрид - 360 VR панорама

Фаќач на крст – Споменик Богојавление – Охрид – 360 VR панорама

- Advertisement -

Спомен обележјето „Фаќач на крст“ го претставува чинот на вадење на Чесниот крст од осветените води на Охридското Езеро на празникот Богојавление.

Обележјето, сместено на самиот приод кон Градското пристаниште во Охрид.
Уживајте во виртуелната панорама!

– Повеќе за: Охрид + фото галерија…

– Охридско Езеро…

bogojavlenie ohrid 360

 

- Advertisement -