ohrid lake 360

Охридско Езеро – Канео – 360 VR панорама

Охридско езеро е едно од најдлабоките и најстари езера во Европа и најпосетувана туристичка дестинација во Македонија.

Член на здружението OFF ROAD Macedonia го посети Охрид во месец мај 2017 г и направи панорамски фотографии од неколку локации. Панорамата од брод во близина на Канео е една од нив. 

Повеќе за Охрид и фото галерија: Ohrid city, Macedonia …

ohrid lake 360