jeep rally osogovo 2012

Џип Рели Осогово 2012 – Фото галерија

Џип Рели Осогово 2012

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј.

Организатор на манифестацијата која се одржува под мотото „Да ги запознаеме убавините на Осоговските Планини“, е Здружението на граѓани „Автомото клуб Офф Роад Осогово“ помогнато од локалната самоуправа на општина Крива Паланка.

Членови на Здружението за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА Битола присуствуваа на овој настан и направија неколку фотографии од истиот.

Уживајте !!!

Фото галерија – дел 1

St. Joachim #Osogovski Monastery, Kriva Palanka, #Macedonia

St. Joachim #Osogovski Monastery, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim #Osogovski Monastery, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim #Osogovski Monastery, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim #Osogovski Monastery, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim #Osogovski Monastery, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim #Osogovski Monastery, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim #Osogovski Monastery, Kriva Palanka, #Macedonia

Фото галерија – дел 2

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

St. Joachim Osogovski, Kriva Palanka, #Macedonia

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

Фото галерија – дел 3

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

 

 

 

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

Фото галерија – дел 4

 

 

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

 

 

 

 

Фото галерија – дел 5

 

 

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

Фото галерија – дел 6

 

 

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

Osogovo mountain, Macedonia

 

Jeep Rally Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

Osogovo mountain, Macedonia

 

Jeep Tour Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

Osogovo mountain, Macedonia

 

Jeep Tour Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

Фото галерија – дел 7

Jeep Tour Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

Jeep Tour Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

 

v

 

 

Osogovo mountain, Macedonia

 

Jeep Tour Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

Jeep Tour Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

Фото галерија – дел 8

Jeep Tour Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

Jeep Tour Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото галерија – дел 9

Jeep Tour Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

Jeep Tour Osogovo 2012, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

 

Фото галерија – дел 10

Osogovo Monastery, Kriva Palanka, Macedonia

 

Osogovo Monastery, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

Osogovo Monastery, Kriva Palanka, Macedonia

 

Osogovo Monastery, Kriva Palanka, Macedonia

 

 

Osogovo Mountain, Macedonia

 

Osogovo Monastery, Kriva Palanka, Macedonia

 

Osogovo Monastery, Kriva Palanka, Macedonia