jeep rally osogovo 2014

Џип Рели Осогово 2014 + Фото галерија

Џип Рели Осогово 2014

Џип Рели Осогово (Џип Рели Калин Камен) е меѓународно ревијално џип рели кое се одржува секоја година на 24 Мај во чест на сесловенските просветители св. Кирил и Методиј.

Организатор на манифестацијата која се одржува под мотото „Да ги запознаеме убавините на Осоговските Планини“, е Здружението на граѓани „Автомото клуб Офф Роад Осогово“ помогнато од локалната самоуправа на општина Крива Паланка.

Организатор: „Автомото клуб Офф Роад Осогово“>>>
Време на одржување: 24 мај, 2014

Членови на Здружението за запознавање и патување ОФ РОУД-МАКЕДОНИЈА Битола присуствуваа на овој настан и направија неколку фотографии од истиот.

Уживајте !!!

Фото галерија – дел 1

St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia
St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia
St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia
St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia
St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia
St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia
St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia
St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia
St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia
St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia

Фото галерија – дел 2

St. Joachim Osogovski Monastery, Kriva Palanka, Macedonia

Фото галерија – дел 3

Фото галерија – дел 4

Фото галерија – дел 5